2105542932 Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 130, Ελευσίνα info@soccerland.gr


Soccerland Ελευσίνας
Γήπεδα 5Χ5, 7Χ7 & 9Χ9 - Ακαδημία Ποδοσφαίρου - Παιδότοπος - Padel Tennis - Ελευσίνα Αττική


Στην επιχείρηση μας Soccerland Ελευσίνας διαθέτουμε πρός ενοικίαση Γήπεδα 5Χ5 και 8Χ8, Σχολή Ποδοσφαίρου (Ακαδημία), Σχολή Τερματοφυλάκων, με Έμπειρους Γυμναστές και Προπονητές. 
Στα γήπεδα μας θα βρείτε Αποδυτήρια και Cafe αναψυκτήριο, στο οποίο διοργανώνουμε βραδιές video προβολής Ποδοσφαιρικών Αγώνων. 
Αναλαμβάνουμε Εκδηλώσεις όπως και Παιδικά Πάρτυ στον χώρο του Παιδότου μας. Στα παιδιά της Ακαδημίας μας 5 έως 15 ετών παρέχουμε Ιδιαίτερα Μαθήματα, Συμμετοχή σε τουρνουά, Αθλητικό εξοπλισμό και την απαραίτητη Ιατρική παρακολούθηση.


ο Αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!
 

 

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Στόχος της ακαδημίας είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή σε τουρνουά
Αθλητικό εξοπλισμό
Ιδιαίτερα Μαθήματα
Παιδότοπος

Παιδότοπος

Ένας πολύχρωμος & ευχάριστος χώρος, φτιαγμένος από μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια. Έχει φτιαχτεί ειδικά για τους μικρούς μας φίλους και σε συνεργασία με έμπειρους παιδαγωγούς και υπό την επίβλεψη τους, μπορούν να τρέξουν και να παίξουν στα φουσκωτά μας παιχνί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Padel Tennis

Padel Tennis

Πάρε την παρέα σου και έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία του αθλήματος που θα σου χαρίσει  απίστευτες στιγμές!! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ